imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

For frivillige fællesskaber

Hvilke lokale aktører kan deltage, og hvad får jeres fællesskab ud af at deltage? Det kan du få svar på i folderen og her på siden.

Alle frivillige fællesskaber indenfor Næstveds kommunegrænser kan deltage som aktører i stafetten;

  • Foreninger - både kultur, idræt og sociale, lokalråd,
  • Selvorganiserede grupper (fx gåklubber, spisefællesskaber, løbeklubber m.fl.), og
  • Kommunale institutioner (fx aktivitetscentre og skoler).

Som aktør og deltager i Fællesskabsstafetten får I mulighed for at vise jeres fællesskab frem og åbne op for nye deltagere. På den måde er I med til at skabe synlighed omkring, hvilke tilbud og aktiviteter, der er i lokalområdet, og derved kan vi forhåbentlig få flere mennesker med i de gode og aktive frivillige fællesskaber.

Aktører og deltagere i Fællesskabsstafetten bliver også en del af et større fællesskab, som øger kendskabet til de forskellige aktører i nærområdet. En fællesskabsstafet bidrager derfor til at styrke fællesskabet og sammenholdet i lokalsamfundet og skabe grobund for nye samarbejder på tværs. 

Hvordan kan I være med?
Fællesskabsstafet ABC naestvedkommune2 webSom deltager i Fællesskabsstafetten har I forskellige muligheder.

Hele fællesskabet eller repræsentanter derfra kan stå for en transport af depechen. Måske kan I finde en sjov og iøjefaldende måde at transportere den på, fx kan I gå, cykle, svømme, sejle og sågar flyve den rundt.

I kan også vælge at lave en aktivitet alene i jeres frivillige fællesskab, eller sammen med andre af de lokale frivillige fællesskaber. Kun fantasien sætter grænser for, hvad I kan finde på; det kan være fællesspisning, bålhygge, brætspilsaften, åbent hus, morgengymnastik, en udendørs leg, åben deltagelse i den aktivitet, som I normalt laver eller noget helt andet. 

Til disse aktiviteter kan der søges midler fra Lokalrådenes Ekstrapulje. Læs mere og find ansøgningsskemaet under menupunktet "Søg midler til aktiviter".

Tilmelding
Ønsker dit fællesskab at blive en del af Fællesskabsstafetten? Så kontakt den lokale tovholder, der står for koordineringen i dit område. 
Tilmeld jer hurtigst muligt! De lokale ruterne bliver lavet løbende, så jo før desto større chance er der for at jeres første prioritet til tidspunkt mv. kan lade sig gøre.
Sidste tilmeldingsfrist er d. 1. september 2021.

Sydøst
Jette Thorndal Nielsen fra Snesere Kirke - meninghedsråd, ☎ 27 15 70 81, ✉ njnthorndal@outlook.dk

Centrum
Annette Hansen fra Munkebo, ☎ 24 21 23 45 (bedst ml. kl. 12-15), ✉ athan@naestved.dk
Gitte Nek fra KUBA, ☎ 50 51 04 57 (bedst ml. kl. 15-18), ✉ gittenek@hotmail.com

Øst
Næstved Sundhedscenter, Mie Majgaard, ☎ 51 24 08 86, ✉ mimaj@naestved.dk.

Nord
Frivilligcenter Næstved, ☎ 55 77 62 43, ✉ adm@frivilligcenter-naestved.dk.

Vest
Annie Eriksen/Kim Hertel fra Landsbyklyngen/Landet mellem byerne, ☎ 53 35 02 64, ✉ landetmellembyerne@gmail.com (kontakt helst på mail).
Gitte Nielsen fra Fugleparken m.fl., ☎ 25 69 81 80,✉ nielsengitte28@gmail.com

 

Fællesskabsstafet Kort med zoner web