imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Find et frivilligjob

Her kan du finde et lokalt frivilligjob. Brug søgefunktionerne nedenfor for at målrette din søgning eller klik blot på knappen ”Vis på liste” for at se en samlet liste over alle opslået frivilligjobs indenfor kommunegrænsen.

De viste frivilligjob leveres i samarbejde med Frivilligjob.dk.

Har du brug for hjælp til at finde det rette frivilligjob, så kan vi hjælpe dig. Book en frivilligsamtale med os på tlf. 55 77 62 43, adm@frivilligcenter-naestved.dk eller brug kontaktformularen "Book en samtale" til højre.

Søger din forening eller institution frivillige? Gå til www.frivilligjob.dk for at oprette dine ledige frivilligjobs. Kontakt Frivilligcentret, hvis du har brug for hjælp og sparring til at komme i gang eller udforme et frivilligjob.

Alle frivilligjobs skal leve op til disse retningslinjer. Det er din garanti for, at der er tale om frivilligt arbejde i en frivillig forening, almennyttig organisation eller offentlig institution. Hvis du modtager dagpenge, kontanthjælp eller andre overførselsindkomster, vil vi anbefale dig at tale med din a-kasse eller jobcentret før, du udfører frivilligt arbejde.

Søg i frivillige opgaver i Næstved Kommune