imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gældsrådgivning Sydsjælland

Gældsrådgivning Sydsjælland tilbyder rådgivning og vejledning til mennesker, som står i en svær økonomisk situation. Formålet er at hjælpe med at skabe ro og overblik over økonomien og yde støtte til at finde en vej til at komme videre og ud af problemerne. Rådgivningen er gratis og uvildig.  

Hvem kan få rådgivning?
Har du mistet overblikket over din økonomi, har ubetalte regninger, gæld, eller har du udsigt til at få problemer med at få dagligdagsøkonomien til at løbe rundt, kan du få hjælp hos os. Et rådgivningsforløb kan bestå af en enkel samtale, eller mange samtaler over en længere periode og foregår i Frivilligcenter Næstveds lokaler på Farimagsvej 16 i Næstved.

Hvad kan vi hjælpe med?
I rådgivningen kan vi hjælpe med at skabe overblik over din økonomi og gæld, bidrage med støtte til at opstille et budget og drøfte handlemuligheder. Vi hjælper også med at udarbejde udkast til afdragsplan og med at indgå aftaler med kreditorer. Herudover drøfter vi andre relevante hjælpemuligheder.

Hvem rådgiver?
Rådigiverteamet, der har tavshedspligt, består af frivillige rådgivere, som har en baggrund som bankrådgivere, økonomer, socialrådgivere og jurister. 
Vi søger løbende rådgivere, og er du interesseret i arbejde som frivillig rådgiver, kan du læse mere om jobbet under Bliv frivillig rådgiver.

Vil du vide mere?
I menuen til højre kan du læse mere om gældsrådgivningen, og du kan kontakte Gældsrådgivning Sydsjælland på tlf. 41 44 45 26 eller gaeld@frivilligcenter-naestved.dk.