imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mødrehjælpens Lokalforening i Næstved


Målgruppe
Mødrehjælpen henvender sig til unge gravide, enlige forsørgere (både fædre og mødre) og børnefamilier, som er i en sårbar situation, og som bor i Næstved, Faxe eller Vordingborg kommuner. Alt arbejde udføres af frivillige og ulønnede medarbejdere.

Formål og aktiviteter
Foreningens hovedformål er at støtte de ovennævnte grupper, og pengene hertil skaffes fra salget af godt og billigt tøj (dame-, børne- og babytøj), legetøj og babyudstyr. 55 % af butikkens overskud bruges lokalt, mens 45 % går til Mødrehjælpens landsdækkende arbejde.

Genbrugsbutikken ligger i Ringstedgade 22 i Næstved og har åbent:
Mandag - fredag kl. 10.00 - 17.00 og lørdag kl. 10.00 - 13.00.

Mødrehjælpen uddeler gratis babypakker, som er et supplement til tøj til alle nyfødte i de første tre måneder. Babypakker udleveres ved henvendelse i butikken.

Den Rullende Kagemand er en fødselsdagshjælp, hvor vi sørger for, at børn i alderen 2-12 år kan holde fødselsdag med en rigtig kagemand og kakaomælk til. Desuden får fødselsdagsbarnet et gavekort til vores genbrugsbutik på 100 kr. Ansøgning sker ved henvendelse i butikken.

Forårstur holdes hvert år i april eller maj og er åben for børn mellem 2-12 år og en forælder. Turen annonceres på vores Facebook-side og foreningens hjemmeside, og det gælder om at komme først til mølle. Turen går enten til Legoland, Københavns Zoo eller Knuthenborg Safaripark. Opskrivning sker ved henvendelse i butikken.

Sommerlejren holdes hvert år i uge 32 fra søndag til torsdag i Lalandia. Sommerlejren er gratis for enlige forsørgere og deres børn mellem 2-12 år. Ansøgning kan ske fra januar frem til 30. april, og vi lægger vægt på, at det er nye familier, der deltager.

Julehjælp kan søges fra medio oktober gennem Frelsens Hær, idet de sociale organisationer som Mødrehjælpen og Svovlstikkerne og kirkerne i Næstved Kommune samarbejder om julehjælpen.

Landsforening:
Mødrehjælpen
www.moedrehjaelpen.dk.

Address

  • Ringstedgade 22, 4700 Næstved

Contact

  • Kontaktpers.: Formand Sandra Nielsen
  • E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Telefon nr: 21 53 44 08