imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Red Barnet Næstved Lokalafdeling

 
Målgruppe

Alle.

Formål og aktiviteter

Alle børn har ret til en god og tryg opvækst. Det er vigtigt at give alle børn mere lige muligheder uanset baggrund. Derfor arbejder vi på give alle børn de bedste muligheder for et godt liv i Danmark og i resten af verden. Vi yder omsorg, beskytter, hjælper og styrker børn. Vi kæmper for, at børns rettigheder bliver overholdt. Vi forebygger mobning i danske skoler og institutioner, og bekæmper alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn. Vi støtter børn, der lever i fattigdom, og arrangerer ferielejre og oplevelser for de dårligst stillede børn i Danmark.

Vi har en oplevelsesklub for socialt udsatte børn og deres familier, som en gang månedligt tager på en tur fyldt med gode oplevelser. Som frivillig får du mulighed for, i samarbejde med Red Barnets koordinatorer i Næstved lokalforening, at udvikle, organisere og deltage i de forskellige aktiviteter, og dermed give udsatte børn og deres forældre gode minder og succesoplevelser.

Vi har en genbrugsbutik i Ringstedgade. Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier.


Landsforening
Red Barnet
www.redbarnet.dk.

Address

  • Ringstedgade 19 A, 4700 Næstved

Contact

  • Kontaktpers.: Asif Uddin
  • E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Telefon nr: 20 52 25 76