Skip to main content

Har du brug for økonomisk rådgivning?

Gældsrådgivning Sydsjælland tilbyder rådgivning til mennesker, som står i en svær økonomisk situation. Formålet er at hjælpe med at skabe ro og overblik over den økonomiske situation og støtte til at finde en vej videre og ud af problemerne.

Rådgivningen er gratis og uvildig.

Du kan få rådgivning
Hvis du eller en, du kender, har mistet overblikket over din økonomi – har ubetalte regninger, gæld, eller udsigt til at økonomien ikke hænger sammen – kan du få hjælp hos os.

Nogle gange består rådgivningen af en enkelt samtale, andre gange er det flere, og nogle gange er det mange samtaler over en længere periode.

Vi hjælper ved at skabe overblik, opstille budget og finde handlemuligheder. Vi hjælper også med at kommunikere med dine kreditorer, hvis du har brug for det.

Personligt fremmøde, online og telefonisk
Vores primære rådgivningsform er ved personligt fremmøde. Har du enkelte spørgsmål, der ikke er komplekse, så kan rådgivningen også foregå på et onlinemøde eller over telefonen.

Vores rådgivere
Vores dygtige rådgiverteam består af frivillige, der arbejder som bankrådgivere, økonomer, socialrådgivere og jurister. Alle er veluddannede og erfarne indenfor deres fagområde, og i selve rådgivningen deltager to rådgivere. Alle rådgivere har tavshedspligt.

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os for en indledende snak om din situation. Ring til os på tlf. 41 44 45 26 eller skriv en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tager vi ikke telefonen, så læg meget gerne en besked på vores telefonsvarer. Uanset hvad prøver vi at ringe tilbage til dig, hvis vi kan se dit nummer.

Når vi har talt med dig, finder vi et tidspunkt, hvor du kan komme til en personlig samtale med rådgiverne. Fysiske samtalerne foregår i Frivilligcenter Næstveds lokaler på Farimagsvej 16 i Næstved, og finder sted på onsdage kl. 17.00-20.00 og torsdage kl. 10.00-13.00. Du kan ikke møde op uden aftale.

Sommerferie
Vi holder lukket i hele juli. Dog er telefon og mail åben for henvendelser og tidsbestilling fra mandag den 29. juli 2024. 

Gældsrådgivningens postkort 'Gode råd behøver ikke koste noget'

'4 grunde til dårlig økonomi' - Se TV2-EAST indslag om unge og privatøkonomi fra den 17. marts 2021.

Tidligere rådsøgende hos Gældsrådgivningen fortæller: 

"Jeg har fået mere ro og overblik, som giver overskud til at fokusere på andre ting.”

”I har styrket mig til at mestre tingene selv igen. Tusind tak.”

"Vi har udarbejdet et budget, som virker, og jeg har kunne leve efter. Det var meget motiverende at få styr på og forklaret, hvilken situation jeg var i og kunne se frem til. Hverdagen og al ting er nemmere, når der er strukturer, og der er overblik over det. I var superprofessionelle, altid glade og vel forberedte."

”Den bedste rådgivning. Jeg er yderst tilfreds. Håber ikke jeg får brug for det, men hvis behovet opstår, vil jeg ikke tøve med at kontakt jer. Mange tak. Og tak for jeres måde at behandle mig på."