imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Har du brug for økonomisk rådgivning?

Gældsrådgivning Sydsjælland tilbyder rådgivning til mennesker, som står i en svær økonomisk situation. Formålet er at hjælpe med at skabe ro og overblik over den økonomiske situation og støtte til at finde en vej videre og ud af problemerne.

Rådgivningen er gratis og uvildig.

Du kan få rådgivning
Hvis du eller en, du kender, har mistet overblikket over din økonomi – har ubetalte regninger, gæld, eller udsigt til at økonomien ikke hænger sammen – kan du få hjælp hos os.

Nogle gange består rådgivningen af en enkelt samtale, andre gange er det flere, og nogle gange er det mange samtaler over en længere periode.

Vi hjælper ved at skabe overblik, opstille budget og finde handlemuligheder. Vi hjælper også med at kommunikere med dine kreditorer, hvis du har brug for det.

Vores rådgivere
Vores dygtige rådgiverteam består af frivillige, der arbejder som bankrådgivere, økonomer, socialrådgivere og jurister. Alle er veluddannede og erfarne indenfor deres fagområde, og i selve rådgivningen deltager altid to rådgivere. Alle rådgivere har tavshedspligt.

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os for en indledende snak om din situation. Ring til os på tlf. 41 44 45 26 eller skriv en mail på gaeld@frivilligcenter-naestved.dk.

Når vi har talt med dig, finder vi et tidspunkt, hvor du kan komme til en personlig samtale med rådgiverne. Samtalerne foregår i Frivilligcenter Næstveds lokaler på Farimagsvej 16 i Næstved, og finder sted på onsdage kl. 17-20 og torsdage kl. 10-13. Du kan ikke møde op uden aftale.

 

4 grunde til dårlig økonomi - Se TV2-EAST indslag om unge og privatøkonomi fra den 17. marts 2021.